Verzuimbegeleiding Boekel

SalarisPluspunt – Uw specialist in verzuim in Boekel

Wanneer een medewerker niet komt werken en daarbij aangeeft ‘ziek’ te zijn, is er sprake van verzuim. We schrijven ‘ziek’ omdat er niet direct een ziekte aan ten grondslag hoeft te liggen. Een medewerker kan een lichte griep hebben, een been gebroken, burn-out zijn, etc. Het is soms te verwachten dat een medewerker binnen enkele dagen weer op het werk verschijnt, maar soms duurt het heel wat langer. Duurt verzuim langer dan zes weken, dan spreken we van langdurig verzuim. Tijdens het verzuimtraject zijn er verschillende stappen te nemen die ervoor zorgen dat de werknemer enerzijds zich verbonden blijft voelen met de werkgever en de collega’s, en anderzijds zo snel mogelijk weer terug kan keren op de werkvloer. Bij langdurig verzuim is de werkgever verplicht bepaalde stappen te volgen, een en ander conform de Arbowet en de Wet Poortwachter. Het is een intensieve klus voor een ondernemer, zeker als alle wet- en regelgeving omtrent verzuim duidelijk zijn. De Register Casemanager van SalarisPluspunt staat u hierin graag bij. Door de beschikking over de meest actuele kennis van de Arbowet, voorkomt u eventuele sancties wanneer de juiste administratie en stappen niet worden gevoerd. Daarnaast bespaart het u een hoop tijd.

Verzuimbegeleiding in Boekel

De missie van de Register Casemanager van SalarisPluspunt is u met verzuimbegeleiding volledig te ontzorgen. We coachen en adviseren en zijn aanspreekpunt voor uw medewerker(s) en de eventuele betrokken bedrijfsarts. Daarnaast begeleiden we u bij het re-integratieproces en/of het doen van een WIA-aanvraag. Ook mogelijke subsidie aanvragen en het voeren van verzuimgesprekken behoren tot de taken die we van u kunnen overnemen.

Uw verzuimspecialist in Boekel

Is uw onderneming gevestigd in regio Zuidoost Brabant of Noord-Limburg? Dan is de Register Casemanager van SalarisPluspunt uw verzuimspecialist. Ook voor verzuimpreventie schakelt u onze deskundige in. We denken met u mee over mogelijke risico’s omtrent verzuim, brengen deze in kaart en adviseren u over de mogelijk te nemen stappen. Bent u benieuwd naar wat wij onder andere voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.