Verzuimbegeleiding Venray

SalarisPluspunt – Uw specialist in verzuim in Venray

Wanneer een werknemer uitvalt wegens ziekte, lichamelijk of geestelijk, is er sprake van ziekteverzuim. Het is voor de werknemer belangrijk dat hij of zij snel weer terug kan keren in het arbeidsproces, maar ook voor de continuïteit van de onderneming is dit heel belangrijk. Een coach op het gebied van verzuimbegeleiding kan u en uw werknemer de juiste stappen te zetten. Zeker wanneer kortdurend verzuim na langdurig verzuim gaat neigen, bent u wettelijk verplicht bepaalde stappen te ondernemen zoals het inschakelen van een bedrijfsarts. De Register Casemanager verzuimbegeleiding van SalarisPluspunt ontzorgt u graag op dit gebied.

Verzuimbegeleiding in Venray

SalarisPluspunt voegt waarde toe aan uw bedrijf door u zo optimaal mogelijk te ontzorgen op de manier die u prettig vindt. Onze Register Casemanager kunt u zien als een coach op het gebied van verzuimbegeleiding. We adviseren u en uw werknemer en weten wanneer welke stappen moeten worden genomen. Denk hierbij aan correspondentie met de bedrijfsarts in kwestie, vertalen van rapportages naar de praktijk, tijdig inzetten van de juiste externe deskundigen, begeleiden van zowel werkgever als werknemer bij een re-integratieproces en/of WIA-aanvraag, beoordelen van subsidiemogelijkheden, en voeren van verzuimgesprekken.

Uw verzuimspecialist in Venray

Zoekt u een specialist in verzuimbegeleiding en heeft u een bedrijf in de regio Zuidoost Brabant of Noord-Limburg? Verzuimbegeleiding van SalarisPluspunt helpt u in dat geval graag verder. We begrijpen dat u het beste wilt voor uw personeel en daarom ondersteunt onze gecertificeerde verzuimbegeleider u dan ook graag zo goed mogelijk bij het voeren van totale verzuimbegeleiding conform de Arbowetgeving. Met verzuimbegeleiding van SalarisPluspunt kunt u ervan op aan dat er preventief meegedacht wordt over de gezondheid, vitaliteit, leefstijl en inzetbaarheid van uw personeel. Op die manier bent u verzekerd van een totale verzuimbegeleiding en staat u er nooit alleen voor. Voor meer informatie of het plannen van een afspraak neemt u contact met ons op.