Verzuimbegeleiding Gemert

SalarisPluspunt – Uw specialist in verzuim in Gemert

Verzuim is een van de pijnpunten binnen een onderneming. Het is vervelend voor de werknemer dat hij of zij zich niet goed voelt, en vervelend voor u als ondernemer dat u een vervanger moet zoeken met alle kosten die bij het verzuim komen kijken. Waar bij een verzuim van enkele dagen, bijvoorbeeld bij een milde griep, een en ander nog te overzien is, is het bij langdurig verzuim wel een ander verhaal. Men spreekt over langdurig verzuim wanneer er sprake is van verzuim dat langer dan zes weken. Wanneer langdurig verzuim optreedt, ontstaan er allerlei verplichtingen vanuit de Arbowet en dient de werkgever diverse stappen te zetten met als ultieme doel de werknemer zo goed en zo snel mogelijk naar de werkvloer te leiden. De Register Casemanager is volledig op de hoogte van de meest actuele regelgeving omtrent verzuim en zal u gedurende het gehele verzuimtraject ontzorgen.

Verzuimbegeleiding in Gemert

Door de Register Casemanager van SalarisPluspunt in te schakelen, wordt u op dit vlak volledig ontzorgd. De Register Casemanager weet als geen ander wanneer welke stappen ondernomen dienen te worden en fungeert als spin in het web tussen werknemer, werkgever, de bedrijfsarts en eventuele andere instanties. Eventuele stappen worden tijdig ondernomen om sancties te voorkomen. Daarnaast werken we samen met u en en uw medewerker aan re-integratie of een WIA-aanvraag.

Uw verzuimspecialist in Gemert

Bent u gevestigd in de regio Zuidoost Brabant of Noord-Limburg en zoekt u een verzuimspecialist? Dan bent u zonder twijfel op zoek naar de Register Casemanager van SalarisPluspunt. We ontzorgen u niet alleen in de vorm van verzuimbegeleiding en verzuim. Ook denken we met u mee als het om verzuimpreventie gaat. Welke verbeterpunten zijn er bijvoorbeeld op het gebied van werkdruk en de inrichting van de werkplekken? Door het inventariseren van de mogelijke risico’s op verzuim en het daarop uitbrengen van adviezen kunnen we samen met u en de werknemers ervoor zorgen dat het verzuimpercentage daalt. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Naast verzuimbegeleiding kunt u ons ook inschakelen voor salarisverwerking.