Verzuimbegeleiding Oss

SalarisPluspunt – Uw specialist in verzuim in Oss

Als ondernemer heeft u diverse verantwoordelijkheden binnen uw organisatie. Het voeren van een juiste verzuimadministratie en alles dat bij verzuim van uw medewerkers komt kijken, is enorm belangrijk. Daarnaast zijn er diverse wettelijke verplichtingen waar u rekening mee dient te houden. Enige kennis van de Arbowet is dan ook gewenst. Nu kunt u zelf pogen een goed verzuimtraject op te zetten en bij te houden, maar dit kost veel tijd en energie. Het is dan ook een uitstekend idee om een externe specialist in verzuim in te schakelen. Zoekt u een specialist in verzuim in Oss, dan is de Register Casemanager van SalarisPluspunt de ervaren professional die u zoekt.

Verzuimbegeleiding in Oss

Wanneer een medewerker ziek thuis blijft, is er sprake van verzuim. Hierbij kunnen er allerlei oorzaken van het verzuim zijn, van een griep tot aan een burn-out of een andere ziekte die voor mogelijk langdurige uitval kan zorgen. Wanneer een medewerker langer dan 6 weken aaneengesloten ziek gemeld is, is er sprake van langdurig verzuim. Er zullen dan extra stappen moeten worden ondernomen, conform de Arbowet en de Wet Poortwachter. De Register Casemanager van SalarisPluspunt is gespecialiseerd in verzuimbegeleiding en beschikt altijd over de meest actuele kennis rondom de Arbowet. We begeleiden u bij verschillende facetten, bijvoorbeeld bij het voeren van correspondentie met de betrokken bedrijfsarts, vertalen van rapportages naar de praktijk, tijdig inzetten van de juiste externe deskundigen, begeleiden van zowel werkgever als werknemer bij een re-integratieproces en/of WIA-aanvraag

Uw verzuimspecialist in Oss

SalarisPluspunt is uw verzuimbegeleider in de regio Zuidoost Brabant of Noord-Limburg. Onze missie is om u op het gebied van verzuim en verzuimbegeleiding te ondersteunen, adviseren en te ontzorgen. We zijn de coach voor u en uw medewerkers. Ook voor verzuimpreventie bent u bij SalarisPluspunt aan het juiste adres. Zo denken we met u mee omtrent de gezondheid, vitaliteit, leefstijl en inzetbaarheid van uw personeel. Hierbij schatten we risico’s omtrent verzuim in met als doel het algehele ziekteverzuim binnen uw onderneming te verlagen. Bent u benieuwd wat we op het gebied van verzuim voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie over onze overige diensten? Neem dan contact met ons op en we informeren u graag verder.