Verzuimbegeleiding Tilburg

SalarisPluspunt – Uw specialist in verzuim in Tilburg

Ziekteverzuim, het komt in iedere onderneming voor. Vervelend voor de werknemer en voor de organisaties en de collega’s die het verzuim moeten opvangen. Er kan sprake zijn van kortdurend verzuim, bijvoorbeeld vanwege een griep. Maar wanneer het verzuim zes weken of langer duurt, spreken we al van langdurig verzuim. Bij langdurig verzuim zult u meer stappen moeten ondernemen, ook vanuit wettelijk oogpunt. SalarisPluspunt is hierbij uw specialist wanneer het om verzuim in Tilburg en omstreken gaat.

Verzuimbegeleiding in Tilburg

De Register Casemanager verzuimbegeleiding van SalarisPluspunt ontzorgt u. We adviseren en denken mee met u, maar ook met de werknemer. Dit kan preventief zijn in de vorm van het voeren van verzuimgesprekken, maar we coachen ook wanneer er nog sprake is van verzuim. Denkt u hierbij onder andere aan correspondentie met de betrokken bedrijfsarts, vertalen van rapportages naar de praktijk, tijdig inzetten van de juiste externe deskundigen, begeleiden van zowel werkgever als werknemer bij een re-integratieproces en/of WIA-aanvraag. Bij verzuimbegeleiding hanteren we de procedures geheel volgens de Arbowet.

Uw verzuimspecialist in Tilburg

SalarisPluspunt is uw ervaren specialist op het gebied van verzuimbegeleiding en verzuim regio Zuidoost Brabant of Noord-Limburg. Ook wanneer u het ziekteverzuim binnen uw onderneming wilt verlagen, of mogelijke risico’s op dit gebied in kaart wilt brengen, kiest u voor onze expertise. We denken hierbij met u mee over gezondheid, vitaliteit, leefstijl en inzetbaarheid van uw personeel. Waar liggen er risico’s als het gaat om een verhoogd ziekteverzuim? Hoe kunnen die risico’s weggenomen worden? Op die manier werken we niet alleen met u en uw medewerkers aan verzuimbegeleiding, maar ook aan het voorkomen en terugdringen van het ziekteverzuim. Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u vragen wat we in uw specifieke situatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.