Verzuimbegeleiding Uden

SalarisPluspunt – Uw specialist in verzuim in Uden

Verzuim is een grote kostenpost voor een onderneming. Er moet vervanging voor de zieke medewerker worden gezorgd, er wordt een verzuimadministratie bijgehouden en vanuit de Arbowet vloeien verplichtingen voort uit verzuim van een werknemer. Daarnaast kan er ook een onderliggende oorzaak van het verzuim van de werknemer zijn die wat complexer ligt dan een griepje. Zo kan de werkrelatie verstoord zijn of een hoge werkdruk als oorzaak van het verzuim zijn aan te wijzen. De Register Casemanager van SalarisPluspunt schakelt u in wanneer u de verzuimbegeleiding volledig verzorgd en conform de actuele regelgeving geregeld wilt hebben.

Verzuimbegeleiding in Uden

De Register Casemanager van SalarisPluspunt heeft als doel u volledig te ontzorgen op het gebied van verzuim. We hebben een coachende en adviserende rol voor u en uw medewerker. Daarnaast weten we exact welke stappen wanneer ondernomen moeten worden, bijvoorbeeld wanneer er na 6 weken verzuim sprake is van langdurig verzuim. We corresponderen met de bedrijfsarts, vertalen rapporten naar de praktijk, schakelen op de juiste momenten externe deskundigen in en werken mee aan re-integratie en/of een WIA-aanvraag,

Uw verzuimspecialist in Uden

Voor een verzuimspecialist in Uden bent u bij de Register Casemanager van SalarisPluspunt aan het juiste adres. Naast verzuimbegeleiding en het voeren van verzuimgesprekken kunt u ook bij ons terecht voor verzuimpreventie. We kijken naar de mogelijke risico’s binnen uw bedrijf, maken een duidelijk verzuimbeleid en onderzoeken hoe de vitaliteit van uw werknemers kan worden verhoogd. Op basis van de bevindingen wordt er een plan van aanpak gemaakt, welke u aansluitend in uw onderneming kunt implementeren. Naast onze expertise op het gebied van verzuim, kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld het uitbesteden van de salarisadministratie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.