Verzuimbegeleiding Veghel

SalarisPluspunt – Uw specialist in verzuim in Veghel

Wanneer een medewerker ziek gemeld is, is er sprake van verzuim. Hierbij is het niet van belang of er sprake is van lichamelijke of geestelijke (denk aan burn-out) klachten. Is er sprake van verzuim dat na enkele dagen weer stopt, dan is het nog te overzien, maar het kan ook flink langer duren. En omdat u op voorhand vaak niet weet of het verzuim langdurig gaat worden, is het belangrijk om direct de juiste stappen te zetten, voor zowel uw werknemer als uw onderneming zelf. Door verzuimbegeleiding professioneel aan te pakken, zorgt u dat u aan alle wettelijke voorschriften voldoet, maar ook dat het verzuim zo kort mogelijk duurt. SalarisPluspunt is uw specialist in Veghel en wijde omgeving. Onze Register Casemanager ontzorgt u geheel op dit gebied.

Verzuimbegeleiding in Veghel

De Register Casemanager verzuimbegeleiding van SalarisPluspunt is het aanspreekpunt voor de werkgever, werknemer en de eventueel betrokken bedrijfsarts. We begeleiden het gehele proces, vanaf de eerste ziekmelding tot de re-integratie en/of WIA-aanvraag en zijn daarbij gespecialiseerd in de Arbowet en de Wet Poortwachter. Daarnaast voert de Casemanager verzuimbegeleiding correspondentie met de betrokken bedrijfsarts, vertalen van rapportages naar de praktijk, tijdig inzetten van de juiste externe deskundigen, begeleiden van zowel werkgever als werknemer bij een re-integratieproces en/of WIA-aanvraag.

Uw verzuimspecialist in Veghel

SalarisPluspunt is uw verzuimbegeleider in de regio Zuidoost Brabant of Noord-Limburg. We adviseren en ondersteunen u tijdens het gehele traject. Hierdoor ontzorgen we u volledig. En omdat voorkomen altijd beter is dan genezen, helpen we u ook op het gebied van verzuimpreventie. We brengen de mogelijke risico’s omtrent verzuim in kaart en adviseren u over de mogelijke preventieve stappen. Kiest u voor een volledig verzorgd verzuimtraject, dan kiest u voor SalarisPluspunt. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.