Verzuimbegeleiding Eindhoven

SalarisPluspunt – Uw specialist in verzuim in Eindhoven

Verzuim is heel vervelend voor uw onderneming, maar ook zeker voor uw medewerkers. Zeker wanneer het verzuim langer duurt dan verwacht en de betreffende medewerker wel heel graag weer aan het werk wil, kan dit tot frustraties leiden. Maar denk ook aan de kosten die het voor u met zich meebrengt en de extra werkdruk voor de collega’s die mogelijk nu het werk van de zieke medewerker moeten opvangen. Bij verzuim komt veel kijken. Denk aan het registreren van verzuim, het voeren van verzuimgesprekken, het inschakelen van de bedrijfsarts en alle andere bijkomstigheden wanneer verzuim na 6 weken overgaat in langdurig verzuim. De Register Casemanager van SalarisPluspunt is hierbij de specialist die u zoekt. We begeleiden, coachen en adviseren u en uw werknemers tijdens het gehele proces. Op deze manier houdt u meer tijd over voor ondernemen.

Verzuimbegeleiding in Eindhoven

Verzuimbegeleiding door de Register Casemanager van SalarisPluspunt wordt u volledig ontzorgd. Er kunnen verschillende taken worden overgenomen, zoals het voeren van verzuimgesprekken, corresponderen met de bedrijfsarts, het inschakelen externe deskundigen wanneer dit nodig is, maar ook het opzetten van een traject tot re-integratie en/of het doen van een WIA-aanvraag. Overigens beperken we ons zeker niet tot deze mogelijkheden en we gaan dan ook graag met u in gesprek over welke behoeften er binnen uw organisatie zijn.

Uw verzuimspecialist in Eindhoven

Als verzuimspecialist in de regio Zuidoost Brabant of Noord-Limburg zijn we ook beschikbaar om met u mee te werken aan verzuimpreventie. We inventariseren alle arbeidsrisico’s die een mogelijk hoger verzuim als gevolg hebben. Vervolgens interpreteren we deze risico’s en zetten we ze om naar meetbare risico’s voor ziekteverzuim om op basis daarvan de vervolgstappen te bepalen. Daarnaast sparren we met u hoe u de vitaliteit van uw personeel kunt verhogen om daarmee het verzuim te verlagen, de arbeidsproductiviteit te verhogen en het algehele welbevinden van de werknemers te verbeteren. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.