Verzuimbegeleiding Helmond

SalarisPluspunt – Uw specialist in verzuim in Helmond

Wanneer een werknemer ziek thuis is, ongeacht of het nu mentaal of fysiek is, is er sprake van verzuim. Verzuim is voor de werknemer enorm vervelend te kampen met gezondheidsklachten. Voor de werkgever is het vervelend om vervanging te moeten zoeken en alle bijkomende kosten die verzuim met zich meebrengt. Kortdurend verzuim van enkele dagen is vaak wel te overzien. Wanneer dit echter zich uitbreid naar enkele weken en na zes weken overgaat naar langdurig verzuim, dan wordt het een stuk lastiger. De drempel om terug te keren naar de werkvloer wordt voor de werknemer vaak alleen maar hoger. En voor de werkgever kan het soms leiden tot frustraties en in een ernstig geval tot onbegrip. Om de processen binnen het ziekteverzuim soepeler te laten verlopen, en het percentage verzuim binnen een onderneming drastisch te verlagen, kan SalarisPluspunt als verzuimbegeleider veel voor u betekenen.

Verzuimbegeleiding in Helmond

Met de Register Casemanager verzuimbegeleiding van SalarisPluspunt wordt u op het gebied van verzuim en verzuimbegeleiding volledig ontzorgd. We begeleiden en adviseren zowel u als uw personeel. Om u te ontzorgen kunnen we verschillende taken uit handen nemen. Denkt u aan het voeren van correspondentie met de betrokken bedrijfsarts, vertalen van rapportages naar de praktijk, tijdig inzetten van de juiste externe deskundigen, begeleiden van zowel werkgever als werknemer bij een re-integratieproces en/of WIA-aanvraag.

Uw verzuimspecialist in Helmond

Zoekt u een verzuimspecialist in de regio Zuidoost Brabant of Noord-Limburg? Kies dan voor de expertise van SalarisPluspunt. We brengen het verzuim in kaart, proberen te achterhalen welke mogelijke oorzaken eraan ten grondslag liggen, zoals bijvoorbeeld werkdruk of niet correct ingerichte werkplekken. Er wordt door ons preventief meegedacht over de gezondheid, vitaliteit, leefstijl en inzetbaarheid van uw personeel. Kunnen we iets voor u betekenen? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.